ABOUT


Platform Evert Stroet

Mijn naam is Evert Stroet (1997) en ik kom uit Dinxperlo. Al sinds kleins af aan ben ik bezig met de muziek. Zingen, gitaar spelen, teksten analyseren. Noem het maar op. Muziek maakt iets los in mij en werkt als een soort narratieve therapie.

 

Toen ik erachter kwam dat ik elke dag van mijn leven met muziek bezig wilde zijn, deed ik auditie voor het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Tot op de dag van vandaag ben ik hier zeer gelukkig, op mijn plek en leer ik altijd weer iets nieuws. Zo ben ik er ook achter gekomen dat ik verschillende kwaliteiten heb waar ik nog veel meer mee kan doen.

 

Ik ben niet iemand die elke dag hetzelfde kan doen. Vandaar dat ik naast het muziek maken ook bezig ben met coachen en fotografie. Kernwaarden die in mijn werk terug komen zijn creativiteit, narratief en emotie. Wanneer er een nieuw creatief idee ontstaat kan ik ontdekken welk verhaal het te bieden heeft en welke emoties hierbij komen kijken. Elementen die kenmerkend zijn voor mijn manier van werken.

 

Op een gegeven moment kwam het woord 'platform' in mij op. Platform staat voor basis, fundering. Bij het Platform Evert Stroet staat centraal dat alles mogelijk is. Naast de diensten die ik je kan aanbieden vind ik het belangrijk om met mensen samen te werken in de benoemde vakgebieden. Samen kun je verder denken. Het platform is een basis waar je op kunt bouwen en ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. Zo heb ik in 2016 samengewerkt met sessie muzikanten om mijn eerste EP te realiseren. Voor de songs had ik verschillende instrumenten en backingvocals nodig. Dit had ik zonder deze muzikanten nooit kunnen afmaken.

 

Daarnaast ben ik met een team op pad geweest om de videoclips te schieten van Wild & Wired en Back To The Tree. 

 

Als muzikant, coach en fotograaf werk ik dus graag samen aan nieuwe projecten. Heb je hier ideeën bij, stel me dan op de hoogte. Misschien kunnen we samen brainstormen en iets nieuws voor elkaar krijgen!

 

 

 

 

 

Videoclips 'Wild & Wired en  'Back To The Tree' in de maak met het team van Big River Revival Tour.

 

Big River Revival Tour

 

Wild & Wired - Katharina Wildenbeest

 

Back To The Tree - Evert Stroet

 

Backingvocals opnemen voor mijn EP met deze top muzikanten.