OVER


Platform Evert Stroet

Mijn naam is Evert Stroet (1997) en ik kom uit Dinxperlo. Al sinds kleins af aan ben ik bezig met muziek en creatieve zaken. Zingen, gitaar spelen, teksten analyseren, fotograferen, tekenen. Noem het maar op. Vooral muziek maakt iets los in mij en werkt als mijn therapie.

 

Toen ik erachter kwam dat ik elke dag van mijn leven met muziek bezig wilde zijn, deed ik auditie op het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Ik ben hier in 2020 afgestudeerd als BMus en creatieve ondernemer. Daarnaast heb ik in 2020 een minor cinematografie, fotografie en media afgerond aan AKI Enschede.

 

Ik ben multidisciplinair ingesteld. Vandaar dat ik naast het muziek maken ook bezig ben met coachen, fotografie, events organiseren en productie. Ik ben een open denker en sta open voor alles. Mijn kernwaarden zou ik omschrijven als: creativiteit, narratief en emoties. Wanneer er een nieuw creatief idee ontstaat kan ik ontdekken welk verhaal het te bieden heeft en welke emoties hierbij komen kijken. Elementen die kenmerkend zijn voor mijn manier van werken.

 

Op een gegeven moment kwam het woord 'platform' in mij op. Platform staat voor basis of fundering. Het motto van Platform Evert Stroet luidt dan ook: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan."

 

Naast de diensten die ik je kan aanbieden vind ik het belangrijk om met mensen samen te werken. Samen kun je verder denken. Het platform is een basis waar je op kunt bouwen en ik sta open voor goede ideeën. Zo heb ik in 2016 samengewerkt met sessie muzikanten om mijn eerste EP te realiseren. Voor de songs had ik verschillende instrumenten en backingvocals nodig. Nu (in 2022) ben ik bezig met mijn tweede EP samen met mijn band.

 

Als muzikant, coach en fotograaf werk ik dus graag samen aan nieuwe projecten. Heb je hier ideeën bij, stel me dan op de hoogte. Misschien kunnen we samen brainstormen en iets nieuws voor elkaar krijgen!

 

 

 

Samen met mijn band aan het schrijven voor ons nieuwe album! In het najaar van 2022!

 

EP Road - Evert Stroet

 

 

 

Backingvocals opnemen voor mijn EP met deze top muzikanten.