OVER


Platform Evert Stroet

Mijn naam is Evert Stroet (1997). Ik kom uit Dinxperlo en woon nu in Winterswijk. Al sinds kleins af aan was ik bezig met muziek en creatieve dingen. Zingen, gitaar spelen, lyrics analyseren, fotografie, tekenen en etc. Noem het maar op. Muziek werkt als therapie voor mij.

 

Toen ik erachter kwam dat ik elke dag van mijn leven met muziek bezig wilde zijn, deed ik auditie voor het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Ik ben in 2020 afgestudeerd als BMus en creatieve ondernemer. Daarnaast heb ik ook een minor cinematografie, fotografie en media gevolgd en afgerond aan Kunstacademie de AKI in Enschede.

 

Ik ben multidisciplinair ingesteld. Vandaar dat ik naast muziek maken ook bezig ben met coachen, fotografie, events organiseren en meer. Ik ben een openminded persoon en sta open voor veel. Ik ga graag samenwerkingen aan met alle creatieve mensen om mij heen. Op een gegeven moment kwam namelijk het woord 'platform' in mij op. Platform staat voor basis en fundering. Met deze fundering help ik mensen graag op weg of spring ik mee op te boot. Het motto van 'Platform' Evert Stroet luidt: "Ik heb het misschien nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan."

 

Het platform is een basis waar je op kunt bouwen en ik sta open voor goede ideeën. Ik heb van 2016 t/m nu samengewerkt met sessiemuzikanten om mijn EP's en projecten te realiseren. Voor de songs had ik verschillende instrumenten en backing vocals nodig. We hebben in 2023 een nieuwe EP met de band uitgebracht en zo gaat de muzikale reis steeds weer verder.

 

Op het gebied van coaching vind ik het fijn dat mensen verder kunnen groeien en met een passie bezig kunnen zijn. Je kunt de ambitie hebben om ver te komen met je talent of gewoon leuk willen zingen onder de douche thuis. Als je maar plezier hebt in het zingen. Daar geniet ik van!

 

En met mijn fotografie kant kan ik mooie herinneringen vastleggen die op het podium hebben plaatsgevonden. Daarnaast creëer ik ook content voor artiesten en hun social media.

 

Als muzikant, coach, fotograaf en eventmanager werk ik dus graag SAMEN aan nieuwe projecten. Heb je hier ideeën bij? Stuur gerust een mailtje! Misschien kunnen we samen brainstormen en iets moois neerzetten!

 


 

Samen met mijn band Mother Deer aan het schrijven voor onze nieuwe EP die uitkomt in februari 2023!

 

Hier zing ik Scarborough Fair van Simon & Garfunkel. Samen met Didier Leclaire, een collega en oud-klasgenoot op gitaar.

 

 

 

Backing vocals opnemen voor mijn eerste EP in 2016.