COACHING


zang-, songwriting- of gitaarles

POP ACADEMIE AALTEN

Ik kan je coachen op verschillende onderdelen. We kunnen werken aan nummers die je graag zou willen zingen, werken aan je zangtechnieken of aan de liedjes die je zelf schrijft. Ook kan ik je ondersteunen in de basis op de akoestische gitaar. 

En voorop staat: zingen doe je met plezier!

 

Ik ben bekend met zangtechnieken zoals de Estille Voice Training (EVT) en het Universal Voice System (UVS). Aan de hand van deze technieken kunnen we samen kijken hoe we jouw stem op een gezonde en natuurlijke wijze de mooiste klank kunnen geven.

 

Hoe ga je met een microfoon om? Hoe sta je ontspannen en lekker op het podium? Hoe ga je met jouw publiek om? Heb je misschien last van faalangst?

Performance coaching! Ik help je hier graag bij.

 

Ben je nou benieuwd geworden? Vraag dan een gratis proefles aan. Ik geef o.a. les op de Popacademie in Aalten. Maar we kunnen kijken op welke manier we elkaar het beste kunnen helpen. Daarin is veel mogelijk.

POPCOLLEGE ZUTPHEN

Woon je niet in de buurt van Aalten? Ik geef ook zanglessen op Popcollege Zutphen. Mocht dit beter uitkomen voor jou? Dan kun je ook een proefles boeken bij mij via onderstaande link:

 

Kijk voor meer info op: https://www.popcollegezutphen.nl/project/evert-stroet/

ALGEMENE VOORWAARDEN & TARIEVEN

Pop academie aalten

LAX VOX (BUBBELEN)