MOTHER DEER


COUNTRY - FOLK - POP

BIOGRAFIE

 

Mother Deer vertelt in hun songs over het leven, de maatschappij en zijn uitdagingen, waarbij hoop en liefde altijd regeert.

 

Met meerstemmige en kwetsbare samenzang, ondersteund door akoestisch gitaarspel, wordt de luisteraar meegevoerd in hun muzikale wereld. Ze spelen een mix van country, folk en pop. De formatie is ontstaan uit een gezamenlijke voorliefde voor Crosby, Stills, Nash & Young, Venice en The Common Linnets.

 

Mother Deer, zoals een moeder tot haar kind zingt.

 

© Maaike Ronhaarmerchandise & webshop

 

Op 3 februari 2023 speelden wij onze release show in Luxor Live Arnhem en sindsdien kun je twee producten bij ons kopen. Het gaat om ons album of een draagtas met artwork. Ook is het mogelijk om ze allebei te bestellen als combinatiedeal.

 

- Album (CD): When the Evening Comes | 10,00 euro + 2,60 verzendkosten

- Draagtas met logo en artwork       | 12,50 euro + 4,85 verzendkosten

- Combinatiedeal                     | 20,00 euro + 4,85 verzendkosten

 

Wil je iets bestellen? Mail dan naar: motherdeermusic@gmail.com

 

Gratis ophalen in Winterswijk is mogelijk. Het adres zal worden gedeeld via de mail.

 SOCIAL MEDIA

Volg ons op Facebook, Instagram of Youtube!

@motherdeermusic


WIJ ZIJN MOTHER DEER


Evert Stroet is de solid rock binnen de groep. Als bandleider regelt hij veel zaken en zorgt voor structuur. Hij is vocalist, schrijver en het creatieve brein achter dit project.

Pien Kuipers, schrijfster en zangeres. Ze brengt rust in de groep en verrast de band met haar prachtige teksten. Daarnaast is ze vocaliste en een toevoeging in de hoge harmonieën. 

Doraly Vermeulen, bassiste en altijd positief getuned! Naast het creëren van baslijnen is ze vocaliste en schrijfster. Ze brengt luchtigheid met zich mee en is een beetje de moeder van de band.

Pim Stegeman is gitarist en professioneel grappenmaker. Pim is de puls van onze muziek maar zijn ritmische gitaarspel laat genoeg ruimte over voor de meerstemmige samenzang. Daarnaast is hij vocalist en schrijver.