MOTHER DEER


COUNTRY - FOLK - POP

BIOGRAFIE

 

Mother Deer vertelt in hun songs over het leven, de maatschappij en zijn uitdagingen, waarbij hoop en liefde altijd regeert.

 

Met meerstemmige en kwetsbare samenzang, ondersteund door akoestisch gitaarspel, wordt de luisteraar meegevoerd in hun muzikale wereld. Ze spelen een mix van country, folk en pop. De formatie is ontstaan uit een gezamenlijke voorliefde voor Crosby, Stills, Nash & Young, Simon & Garfunkel en Venice.

 

Mother Deer, zoals een moeder tot haar kind zingt.

 

© Maaike RonhaarSOCIAL MEDIA

Volg ons op Facebook, Instagram of Youtube!

@motherdeermusic


WIJ ZIJN MOTHER DEER


Evert Stroet is de solid rock binnen de groep. Als bandleider regelt hij veel zaken en zorgt voor structuur. Hij is vocalist, schrijver en het creatieve brein achter dit project.

Pien Kuipers, ook wel de stille schrijfster. Ze brengt rust in de groep en verrast de band met haar prachtige teksten. Daarnaast is ze vocaliste en een toevoeging in de hoge harmonieën. 

Doraly Vermeulen, bassiste en altijd positief getuned! Naast het creëren van baslijnen is ze vocaliste en schrijfster. Ze brengt luchtigheid met zich mee en is een beetje de moeder van de band.

Pim Stegeman is gitarist en professioneel grappenmaker. Pim is de puls van onze muziek maar zijn ritmische gitaarspel laat genoeg ruimte over voor de meerstemmige samenzang. Daarnaast is hij vocalist en schrijver.