MOTHER DEER


COUNTRYmuziek

BIOGRAFIE

 

Mother Deer vertelt in hun songs over het leven, de maatschappij en zijn uitdagingen, waarbij hoop en liefde altijd regeert.

 

Met meerstemmige en kwetsbare samenzang, ondersteund door akoestisch gitaarspel, wordt de luisteraar meegevoerd in hun muzikale wereld. Ze spelen een mix van country, americana, folk en pop. De formatie is ontstaan uit een gezamenlijke liefde voor Crosby - Stills - Nash, Venice, Fleetwood Mac en The Common Linnets.

 

Mother Deer, zoals een moeder tot haar kind zou zingen.

 

Live speelt de band eigen werk en daarnaast covers van artiesten als Brandi Carlile, Lizzy McAlpine, The Eagles en meer!

 

© Foto: Maaike Ronhaarmerchandise & webshop

 

Bij Mother Deer kun je drie producten bestellen. Het gaat om onze CD, een draagtas met artwork of de cassette.

 

- Album (CD): When the Evening Comes      | 10,00 euro + 4,85 verzendkosten

- Cassette 'direct on tape sessie' (LIVE)        | 10,00 euro + 4,85 verzendkosten

- Draagtas met logo en artwork                 | 12,50 euro + 4,85 verzendkosten

 

 

Wil je iets bestellen? Mail jouw bestelling, naam en adres naar motherdeermusic@gmail.com.

 

Gratis ophalen in Winterswijk is mogelijk. Het adres wordt dan gedeeld via mail.

 SOCIAL MEDIA

Volg ons via Facebook, Instagram of Youtube!

@motherdeermusic


WIJ ZIJN MOTHER DEER!


Evert Stroet is de solid rock binnen de groep. Als bandleider regelt hij optredens, doet de social media en zorgt voor structuur. Hij is vocalist, schrijver en het creatieve brein achter dit project.

Pien Kuipers is schrijfster en zangeres. Ze brengt rust in de groep en verrast de band met haar prachtige teksten. Daarnaast is ze een toevoeging in de hoge harmonieën. 

Doraly Vermeulen, bassiste en altijd positief getuned! Naast het creëren van baslijnen is ze vocaliste en schrijfster. Ze brengt luchtigheid met zich mee maar voelt ook als de lieve, warme moeder van de groep.

Pim Stegeman is gitarist en professioneel grappenmaker. Met zijn ritmische gitaarspel is hij de puls van de band en laat hij genoeg ruimte over voor de meerstemmige samenzang. Daarnaast is hij vocalist en schrijver.