VOCAL COACH


zanglessen & Songwriting

 

 

Ik kan je helpen bij het coachen van verschillende onderdelen. We kunnen werken aan nummers die je wilt zingen, aan je zangtechnieken of aan de liedjes die je schrijft.

 

Wat betreft zangtechnieken ben ik bekend met de Estille Voice Training en het Universal Voice System. Aan de hand van technieken kunnen we samen kijken hoe we jouw stem gezond en natuurlijk de mooiste klank kunnen geven.

 

Hoe je nou bijvoorbeeld jouw microfoon gebruikt en hoe je lekker op het podium staat kan ik je ook leren. Hoe sta je ontspannen op het podium? Hoe ga je met het publiek om? Heb je misschien last van faalangst? Ik help je hier graag bij.

 

Misschien moeite bij het schrijven van je liedjes. Zit je vast en weet je niet hoe je verder moet? Via verschillende stappen help ik je op weg.

 

Ben jij nou benieuwd geworden naar een proefzangles of heb je behoefte aan mijn hulp bij het songwriten? Maak een afspraak met mij en ik kom graag bij je langs. Ik beschik zelf NIET over een eigen praktijk maar we kunnen samen kijken naar de mogelijkheden.

 

 

Tijden en prijzen:

 

- 30 minuten: 16,00 (excl. BTW)

- 45 minuten: 23,00 (excl. BTW)

- 60 minuten: 30,00 (excl. BTW)

 

*exclusief BTW is voor leerlingen onder de 21 jaar

*inclusief 21% BTW is voor leerlingen vanaf 21 jaar

 

 

 

© Doraly Vermeulen